Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Tv Pucken 2024 Bohuslaendal Kommentarer Om Alla Spelare

TV-pucken 2024: Bohuslän/Dal – kommentarer om ALLA spelare

Målvakter

Lukas Söderström, Vänersborgs HC

En storväxt och atletisk målvakt med bra räckvidd och stabilitet. Spelar med ett lugn och kontroll, och har en förmåga att göra de där avgörande räddningarna.

Elias Lantz, Vänersborgs HC

En snabb och reaktionssnabb målvakt med bra reflexer. Har en förmåga att täcka mycket av målet och är duktig på att läsa spelet.

Backar

Neo Gustafsson, Skärgårdens SK

En fysisk stark och aggressiv back med bra skridskoåkning. Duktig i egen zon och har en bra blick för spelet.

Calle Johansson, Vänersborgs HC

En offensiv back med bra passningsspel och spelförståelse. Har ett bra skott och är inte rädd för att ansluta i anfallen.

Erik Bäcklund, HC Röbäcksdalen

En stabil och pålitlig back med bra positionsspel. Duktig på att bryta passningar och är inte rädd för att lägga in en tackling.

Ludwig Eriksson, Färjestad BK

En offensivt skicklig back med bra skott. Duktig på att hitta ytor för skott och är inte rädd för att ta eget avslut.

Joel Pihl, HC Röbäcksdalen

En liten men snabb och rörlig back med bra skridskoåkning. Duktig på att ta sig förbi motståndare och är inte rädd för att åka upp i anfallen.

Forwards

Oskar Johansson, Vänersborgs HC

En storväxt och fysisk stark forward med bra skott. Duktig på att vinna närkamper och är inte rädd för att gå in i trånga utrymmen.

Hugo Johansson, Färjestad BK

En snabb och teknisk skicklig forward med bra skridskoåkning. Duktig på att skapa chanser och är inte rädd för att ta eget avslut.

Erik Andersson, HC Röbäcksdalen

En offensivt skicklig forward med bra spelförståelse. Duktig på att hitta ytor och är inte rädd för att ta emot pucken i trånga utrymmen.

Aron Jansson, Färjestad BK

En liten men snabb och teknisk forward med bra skridskoåkning. Duktig på att ta sig förbi motståndare och är inte rädd för att åka upp i anfallen.

Elias Svensson, Skärgårdens SK

En storväxt och fysisk stark forward med bra skott. Duktig på att vinna närkamper och är inte rädd för att gå in i trånga utrymmen.


Komentar